Superclean Schoonmaakservice voor méér dan schoon

Heeft u een glazenwasser nodig? Of heeft u schoonmaakwerkzaamheden? Is uw bedrijf gevestigd in Venlo en omstreken? Schakel Superclean Schoonmaakservice dan in. Superclean Schoonmaakservice werkt volgens vaste procedures gebaseerd op ISO-9001. Dit houdt onder andere in dat het personeel altijd uitvoerig geïnstrueerd wordt op de projecten en regelmatig gecontroleerd wordt. Superclean Schoonmaakservice is in het bezit van een eigen hoogwerker en telescopisch wassysteem.

Superclean Schoonmaakservice is gespecialiseerd in de volgende diensten:

schoonmaken Steyl

Schoonmaakonderhoud bedrijfspanden en appartementencomplexen

Hoe prettig is het om in een schone werkomgeving aan de slag te zijn. En hoe rustgevend als het appartementencomplex waar u woont altijd spik en span is. Superclean Schoonmaakservice heeft 50 medewerkers aan het werk bij een grote diversiteit aan projecten, bijv. Apotheken, dokterspraktijken, sportscholen, accountantskantoren, garagebedrijven, parkeergarages en appartementencomplexen. Onze medewerkers worden gewaardeerd om hun vakkennis maar zeker ook om hun goede werkhouding en communicatieve vaardigheden.

Schoon is nl. een subjectief begrip, het is minstens zo belangrijk dat er een klik is tussen opdrachtgever en de schoonmaker. Dan vindt er nl. een open communicatie plaats waar beide partijen hun voordeel mee doen.

Glazenwasserij Venlo

Glazenwasserij

Bent u op zoek naar een glazenwasser? Superclean Schoonmaakservice heeft gediplomeerde glazenwassers in dienst. Superclean Schoonmaakservice heeft een eigen hoogwerker en voor uitzonderingsgevallen telescopisch wassysteem

hogedrukreiniging Steyl

Hogedrukreiniging

Met behulp van ons hogedrukreinigingssysteem reinigen wij gevels, bestratingen, daken etc. Last van algen- of  roetaanslag? Of wilt u uw pand gewoon weer een lekker frisse look geven? 

Kunststofreiniging steyl

Kunststofreiniging

Zijn uw kunststoframen of deuren toe aan een goede schoonmaakbeurt? Laat dat met een gerust hart aan Superclean Schoonmaakservice over. De medewerkers van Superclean werken met gekeurd klimmateriaal en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Meer weten? 

Ook kunt u bij Superclean Schoonmaakservice terecht voor:

  • Graffiti verwijderen
  • Tapijtreiniging
  • Specialistisch onderhoud